MU Online

MU Online skapades år 2001 av koreanska spelföretaget Webzen. När man skapar en spelare så får man välja mellan 5 olika klasser som kan beträda kontinenten MU. För att få erfarenhet och därmed nå allt högre nivåer i spelet så måste man döda monster. Det finns mängder av monster i MU Online. Allt från goblins och golems till mer skrämmande varleser som Gorgons, kundun och Selupan.

MU är klart och tydligt inspirerat av Diablo men är mera mmorpg-orienterat med ett fåtal servers där alla spelare kan interagera inne i samma spel. MU Online utmärker sig genom att ha väldigt flamboyant utseende på högt levlade karaktärer i spelet med vingar som de svävar fram på och färgglada auror som omger dem.

Många sätter upp egna privata servers i MU Online och vissa av dessa servers har med tiden blivit mer eller mindre officiella: tex MU philippines där många sydostasiater spelar.

Officiella MU Online är dock baserat i USA med följande 3 servers:

Helheim
Midgard
Valhalla

Det är på dessa 3 servers vi erbjuder våra tjänster. Vi säljer jewel of bless, soul och life, samt diverse föremål, konton och power leveling. Vi möter dig i spelet och leverar jewels och föremål direkt efter köpet.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)