Diablo 2

Diablo 2 är uppföljaren till det banbrytande Diablo som Blizzard North (Ursprungligen Condor) släppte år 1996. Diablo 2 släpptes år 2000 och expansionen Lord of Destruction år 2001. Diablo 2 är ett av världens mest sålda spel och fram tills Diablo 3 släpptes i maj 2012 så syntes Diablo 2 relativt högt upp på försäljningslistorna.

Vi som driver RPGStash har gjort affärer i Diablo 2 sedan år 2000 och eftersom många d2-fans tycker att Diablo 3 är en besvikelse så tror vi att Diablo 2 har en framtid.

Vi säljer i princip vartenda föremål som finns i Diablo 2. Runewords, runes, unika, rares, magic, armor, weapons, jewels, gems, charms, organs, cd-keys. Leverans sker inom 30 minuter efter köp. Du får ett email med namn och lösenord till ett konto dit din beställning har levererats. Om du behöver hjälp med att föra över föremålen så måste du kontakta vår live help för att arrangera detta.

Därtill har vi två utmärkta guider för Diablo 2. En pvm och en pvp. De detaljer vilka skills, stats och föremål du behöver för olika builds, samt vilka mercenaries som är bra och vilka builds som är bäst. Därtill förklarar vi kortfattat hur du spelar respektive build.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)